BETALEN

Na je bestelling krijg je per e-mail een bevestiging. In dit bericht staat een bestelnummer, het product / de producten die zijn besteld, de eventuele verzendkosten en het totaalbedrag van de bestelling. Je kunt op verschillende manieren dit totaalbedrag veilig betalen, o.a. per iDeal, CreditCard (Mastercard en Visa), Paypal en Bitcoin. Wanneer de betaling niet binnen 10 werkdagen bij ons binnen is, komt de bestelling te vervallen. Bestellingen worden pas geleverd als het totale bedrag op onze rekening staat.

VERZENDING

De verzending binnen Nederland is gratis vanaf €30,-. Deze verzendkosten zijn gebaseerd op zendingen die door de brievenbus passen en op basis van de huidige normale PostNL-verzendkosten. Verzenden gebeurt voor eigen risico van de klant. Wij zorgen ervoor dat de producten goed en veilig verpakt worden en wordt jouw bestelling per brievenbuspost geleverd. Fijke sieraden is niet aansprakelijk voor schade, vermist raken of diefstal tijdens de verzendprocedure.

INTERNATIONALE VERZENDING

Levering buiten Nederland is ook mogelijk, we brengen dan wel extra kosten in rekening omdat post buiten Nederland nu eenmaal meer kost. Ook hierbij kiezen we voor de goedkoopste verzending.

LEVERTIJD

De producten worden onder normale omstandigheden, zolang de voorraad strekt, binnen 1-3 werkdagen na binnenkomst van betaling geleverd. In november en december kan het zijn dat je een dagje langer moet wachten i.v.m. de enorme drukte. Fijke sieraden behoudt het recht de bestelling te cancellen en, indien van toepassing, het reeds overgemaakte bedrag terug te storten.

GARANTIE

Het basismateriaal voor de handgemaakte producten worden met veel zorg uitgezocht. Fijke sieraden probeert zoveel mogelijk gebruik te maken van natuurlijke en nikkelvrije materialen. Je hebt 6 maanden garantie op onderdelen en sluitingen, vanaf de besteldag. Uitzonderingen hierop zijn:

  • natuurlijke slijtage
  • vlekken veroorzaakt door parfum, cosmetica en/of de zuurgraad van de huid
  • kralen die afgeven nadat zij in contact komen met vocht
  • klachten die ontstaan zijn door verkeerd gebruik van de sieraden

RUILEN&RETOURNEREN

Omdat elk artikel uniek is, kan het iets afwijken dan de foto ervan op de website. Wanneer een bestelling niet aan je wensen voldoet, kun je dit binnen 14 dagen aan ons melden en het ongedragen item binnen 14 dagen na akkoord naar ons terug sturen in de originele verpakking (brievenbusdoosje of bubbeltjesfolie-enveloppe, overige enveloppen zijn NIET geschikt voor zendingen met delicate inhoud). LET OP: wij zijn niet verantwoordelijk voor kwijtgeraakte en/of stukgeraakte poststukken die aan ons geretourneerd worden, in deze gevallen kunnen wij retouren niet verwerken. We adviseren het te allen tijde aangetekend aan ons te retourneren. Je krijgt bij retourneren het aankoopbedrag van het sieraad terug, maar de verzend- en retourkosten zijn voor eigen rekening (tenzij de gehele order geretourneerd wordt, in dat geval vergoeden wij ook de verzendkosten). Wanneer er tijdens het transport een defect aan de bestelling is ontstaan, kun je dit binnen 3 dagen aan ons melden en direct aan ons terug sturen. Zodra wij het item hebben ontvangen (inclusief volledig ingevuld retourformulier), sturen wij een nieuw exemplaar. Als het item in goede staat door jou is ontvangen, maar er later een defect ontstaat, krijg je in bepaalde gevallen garantie op onderdelen en sluitingen. Indien een defect binnen deze bepalingen valt en het artikel nog voorradig is, wordt deze kosteloos omgeruild. Indien het artikel niet meer in het assortiment zit, mag je voor hetzelfde bedrag iets nieuws uitkiezen. I.v.m. hygiene kunnen oorbellen die gedragen zijn niet worden geretourneerd. Op maat gemaakte artikelen kunnen helaas niet worden geretourneerd/geruild.

VEILIGHEID

Fijke sieraden produceert de sieraden met de grootste zorg. Fijke sieraden worden gedragen op eigen verantwoordelijkheid. Fijke sieraden is niet verantwoordelijk voor eventuele ongelukken die kunnen gebeuren tijdens het gebruik of het dragen van haar producten.

COPYRIGHT

Tenzij anders vermeld ligt het auteursrecht te allen tijde bij Fijke sieraden. Ook de handgemaakte items zijn door Fijke sieraden ontworpen en gemaakt.