een familie bedrijfje

Al sinds ik jong was vond ik het heerlijk om dingen met mijn handen te doen, te werken met kleur en mooie dingen te maken. Met een handige en creatieve moeder was daar veel stimulatie voor. Als jongvolwassenen heb ik naast mijn dansopleiding zelf oorbellen gemaakt en verkocht op straat, dat was mijn bijbaantje. Dat liep toen zo goed dat ik daarvan een half jaar op reis kon gaan na mijn opleiding!

Een hele tijd heeft het mooie dingen maken stil gelegen. Druk met man, kinderen en werk.
Toen er weer meer ruimte voor kwam begon het te kriebelen. Ik miste het creatief bezig zijn, dus ben ik weer begonnen met het maken van oorbellen. Dit keer maak ik daarnaast ook prachtige armbanden en kettingen!

Omdat ik vaak op markten sta, begonnen veel mensen mij te vragen of ik ook een website had. Daar heb ik dan weer geen verstand van, websites maken. Gelukkig heb ik een ondernemende zoon die graag alles wil leren over het opzetten van een webwinkel! Dus zijn we samen gaan werken, hij heeft voor mij deze website gemaakt en is de zakenman, en ik maak de oorbellen. Een echt familie bedrijfje dus!

Ik doe het met veel plezier en naast mijn werk als psychomotorisch therapeute is dit mijn hobby. Daarom kan ik met mooie materialen werken, kristal en natuursteen, en toch een redelijke lage prijs houden!
Ik hoop dat je er net zo van zult genieten als ik! Mijn motto is win/win. Ik ben blij als ik waardering krijg voor mijn werk, jij blij dat je iets moois hebt voor je zelf of om cadeau te geven. Dus als er iets niet zint laat het graag horen. Tevreden klanten staan bij mij voorop!

Het team

Fijke van Vliet
de creatieve geest

Rafael da Costa Guimaraes
De zakenman

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *