Ieder persoon is uniek!

Gelukkig maar, anders zou de wereld saai zijn. Iedereen heeft zijn favoriete kleuren, kleuren waarbij we het meeste stralen. Zelf vind ik het prachtig om een passend paar oorbellen te hebben voor elke outfit. Daarom bieden we alle modellen aan in elke kleur van de regenboog! 

Personalisatie

Wilt u uw sieraden in meerdere verschillende kleuren bestellen? Geef in het vakje “personalisatie” aan welke kleuren u het liefste krijgt. Doe dit door de kleuren door te geven, gescheiden met een “-” teken. In dit geval is het personalisatie vakje natuurlijk gratis te gebruiken!

Voorbeeld: U wilt 3 paar amandel oorbellen bestellen, U wilt een aubergine, een blauw en een doorzichtig paar. Bestel één van de drie kleuren en zet in personalisatie: “blauw – aubergine – doorzichtig”

 Kies je metaalkleur

Omdat we personalisatie zo belangrijk vinden bieden we ook bij alle sieraden die we verkopen de mogelijkheid om te kiezen in welke metaalkleur U ze het liefst heeft. De kleur die standaard geselecteerd is, is de kleur van het plaatje. Zo kunt U bij elk model precies Uw gewenste kleur en metaalkleur selecteren! Probeer verschillende combinaties en ontdek welke combinatie het beste bij je past.